Utkast: Joline har ...

Joline har avlagt ett löfte. När den här säsingen är slut, om ca 5 månader, ska hon vara blond igen. Just nu brunett, bra.
Jag är brunett och håller hårt fast vid att vi har det roligare, och att det alltid kommer att vara så. End of story.
Senare, när livet såsmånigom kommer att bli det gamla vanliga igen. Då är det dags att anpassa sig, bli den man är när man är hemma. Inget mer skidåkande, ingen mer snö, Inget mer festande 24-7. Anpassningen heter blont.
Det här var bara en parentes, som jag ände att omvärlden behövde få veta, eller kanske och egntligen bara behövde få ventilera.

Ifall någon undrar, det här är Clara, Jolines nya kollektivboende vän och arbetskamrat.
Och vi har en ny grej här i huset. Vi kallar det, "vem får köra först?, vem får mata hästen?"
Det hela är ganska enkelt. Det är ju precis som det låter. Vem fixar ragget först liksom. Vi har odds på det här. Fortfarande under process eftersom de sista precis har kommit. Oddsen utgår ifrån alla som bor i huset. Grundat på fördomar, första anblick och intuition antar jag... och ja. pengar är alltid inblandade i samband med odds.
Fredde går in hårdast för det här. jag tror det i allafall. Han är inte ens här nu, när alla sitter här och umgås som det så fint heter. Vi dricker öl/vin och kollar på 2½ men.
Han är på sitt rum och smider planer, ringer samtal och skapar nya kontaker för att få fram bästa möjliga resultat i denna tävling. Joline är nöjd. Fredde är hennes förstaandsval. Hon hoppas på stora pengar tillbaka. Hon hoppas på storvinsten.


Over and out. Och på återseende. (Främst när denna tävling är avklarad och vinnare i perngar och sex är korade)
C.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback